Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δελτίο τύπου 11-5-11 - Τέλος η κοροϊδία!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιεράπετρα 11/5/2011

        Διανύουμε την πιο κρίσιμη περίοδο στην ιστορία του Νοσοκομείου μας. Για ακόμη μια φορά βασικές κλινικές δεν θα εφημερεύσουν για ολόκληρο το μήνα. Πληροφορούμαστε ότι η Παθολογική Κλινική θα εφημερεύει μέχρι τις 15 Μαΐου. Το γεγονός αυτό αποτελεί ουσιαστική υποβάθμιση της λειτουργίας του Νοσοκομείου.

        Καλούμε τη Δημοτική Αρχή, την Επιτροπή Υγείας του Δήμου, τη διοίκηση του Νοσοκομείου και τους Βουλευτές του Νομού μας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε άμεσα να εξασφαλιστεί η κάλυψη των εφημεριών όλων των βασικών κλινικών καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα που διανύουμε. Σε οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτήν την κατεύθυνση θα έχουν την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράστασή μας. Για μας είναι ξεκάθαρο ότι οποιαδήποτε ολιγωρία θα αποτελεί ξεπούλημα και προδοσία απέναντι στο λαό της περιοχής μας. Είναι καιρός να γίνει πράξη η απαίτηση του συνόλου της τοπικής κοινωνίας: η απρόσκοπτη και αναβαθμισμένη λειτουργία του Νοσοκομείου μας ώστε να παρέχει τις υπηρεσίες δημόσιας δωρεάν υγείας που δικαιούμαστε.

        Σαν Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας – Μακρύ Γιαλού καλούμε το λαό της περιοχής μας σε αγωνιστική εγρήγορση για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε αρνητική εξέλιξη και να διασφαλίσουμε τη διοικητική αυτοτέλεια, την απρόσκοπτη λειτουργία και το μέλλον του Νοσοκομείου μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμάμαι στη συνέλευση των κοινωνικών φορέων πριν ένα χρόνο περίπου. Και τότε υπέρχε πρόβλημα με τις εφημερίες της Παθολογικής. Από τότε μας έταζαν λύσεις. Ένας χρόνος κοροϊδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή