Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2 ΜΑΙΟΥ-8η ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ

Ο αγώνας του Λαού συνεχίζεται με επίκεντρο το Δημαρχείο Ιεράπετρας όπου η κατάληψη συνεχίζεται. Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι ανοικτές για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την διευκόλυνση των εργαζομένων. Ο συμβολικός χαρακτήρας της κατάληψης απευθύνεται μονό στο πολιτικό σκέλος, προκειμένου να καμφθεί η αδιαλλαξία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως προς την συλλογικότητα της συνεργασίας και την συνένωση λαού και ηγεσίας για την εδώ και τώρα επίλυση των βασικότερων αιτημάτων μας ήτοι οι τρείς διορισμοί των γιατρών για την εξασφάλιση συνεχόμενων εφημεριών, η δέσμευση εμπράκτως για το πολύ-ιατρείο Μακρύ Γιαλού και το αυτοδιοίκητο του Νοσοκομείου μας.
Η Γ' ζώνη υπεγράφη όπως ανακοινώθηκε με κάποια κενά που καταγράφονται και με αναμονή του ΦΕΚ.
Ο Δήμαρχος, αντί να προωθήσει την τα αιτήματα του Λαού, επέλεξε τον δρόμο της δίωξης, η πιο σωστά την παρέμβαση του εισαγγελέα και την προειδοποίηση των επόμενων ενεργειών από την δικαιοσύνη.
Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με δημοκρατική ευαισθησία και με τεκμηριωμένες θέσεις, τριμελής επιτροπή κατόπιν διαταγής, χωρίς προστάτες, προσήλθε στην Κα εισαγγελέα. Ο Δήμαρχος πλαισιωμένος από δύο αντιδημάρχους ήτοι «ο δημόσιος κατήγορος και η τριμελής επιτροπή, οι κατηγορούμενοι!»
Μία και πλέον ώρα συζήτησης ήταν αρκετή να κατανοήσει η Κα εισαγγελέας ότι η θέσεις μας, οι προθέσεις μας και η αγανάκτηση μας ήταν δικαιολογημένες πέραν της παράνομης πράξης της κατάληψης, όπου μας επισημανθεί ότι θα προκύψει τιμωρία εφόσον συνεχίσουμε τον αγώνα.
Ο δήμαρχος αμέσως μετά την συνάντηση με τον εισαγγελέα, ζήτησε να συνομιλήσουμε και δεσμεύτηκε ότι σήμερα μαζί με τον σεβασμιότατο θα επιδιώξουν να κλείσουν ραντεβού με το Υπουργείο υγείας αφού παράλληλα η επιτροπή θα επισκεφτεί τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας.
Ο δίκαιος αγώνας συνεχίζεται. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ και για δικαίους και για αδίκους και για φίλους και για εχθρούς και για ντόπιους και για ξένους και για ευυπόληπτους και μη ευυπόληπτους.
Το δελτίο τύπου του δημάρχου, κατακριτέο έως και επικίνδυνο γιατί οι κατηγορίες περί προβλημάτων στο πληροφοριακό σύστημα δεν υφίστανται και ίσως προκύψουν και διώξεις.
Καλούμε το Δήμο να ανοίξει το πληροφοριακό σύστημα για την εύρυθμη λειτουργία – επικοινωνία. Ότι χρειαστεί ο Δήμος ήτοι οι εργαζόμενοι και οι δημότες, είναι ανοικτή η πόρτα και η καρδία μας για συνεργασία και κοινό αγώνα.
Κύριε δήμαρχε, εάν επιμένετε να είστε απέναντι μας, η ζημιά στον τόπο-στο Λαό-στο έλλειμμα-στην εγκατάλειψη, θα είναι δεδομένη. Εσείς θα βλέπετε εφιάλτες θα χάσετε τον ύπνο σας και εμείς θα αγωνιζόμαστε.
Ελάτε να γίνουμε ΕΝΑ.
Σας περιμένουμε την Πέμπτη 2/6 βράδυ, να συνενώσουμε δυνάμεις , να συναγωνιστούμε.
ΧΩΡΟΣ: ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου