Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

10η ημέρα κατάληψης - ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Ο αγώνας για το νοσοκομείο μας κλιμακώνεται! Όσα διαδίδονται για δήθεν ικανοποίηση των αιτημάτων του γεραπετρίτικου λαού δεν ισχύουν. Οι διορισμοί των απαραίτητων γιατρών δεν έχουν γίνει. Η γ΄ζώνη και η αυτοδιοίκηση δεν έχουν υπογραφεί. Κλινικές εξακολουθούν να είναι κλειστές ή να υπολειτουργούν. Η υποβάθμιση – διάλυση του  νοσοκομείου μας συνεχίζεται.
Παραπληροφόρησαν και κατασυκοφάντησαν τον αγώνα μας. Διέσυραν τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικών Φορέων και απαξίωσαν το ρόλο των ίδιων των κοινωνικών φορέων. Είπαν ψέματα για δήθεν παρακώληση των λειτουργιών του δήμου (π.χ. της μισθοδοσίας των υπαλλήλων) η οποία οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε απόφαση του δημάρχου προκειμένου να στρέψει τον κόσμο ενάντια στον αγώνα μας. Τώρα καταφεύγουν και στον εκφοβισμό ασκώντας διώξεις σε βάρος της Επιτροπής Κοινωνικών Φορέων. Τους ζητήσαμε ραντεβού με τον Υπουργό Υγείας και μας έκλεισαν ραντεβού με τον εισαγγελέα!
Έχουμε να δηλώσουμε ότι δεν θα μας πτοήσουν. Μετά από ένα ολόκληρο χρόνο αγώνων και πιέσεων, η κατάληψη είναι το έσχατο όπλο που μας απέμεινε για να υπερασπίσουμε το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμά μας στη Δημόσια Δωρεάν Υγεία. Η κατάληψη του δημαρχείου αποφασίστηκε από τον ίδιο το λαό της πόλης μας στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο της 26ης Μαϊου. Εκείνη την απόφαση εφαρμόζουμε μαζί με το πλήθος κόσμου που πλαισιώνει, στηρίζει και συμμετέχει στην κατάληψη.
Καλούμε όλους τους κατοίκους της περιοχής μας που αντιλαμβάνονται ότι η διατήρηση και αναβάθμιση του νοσοκομείου μας είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, να δυναμώσουν με την παρουσία τους στην κατάληψη αυτόν τον αγώνα. Δύναμή μας είναι η μαζικότητα του αγώνα μας. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
ü  ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ
ü  ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ Γ΄ΖΩΝΗ
ü  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ
ü  ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου