Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

SOS ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Η Επιτροπή Κοινωνικών Φορέων Ιεράπετρας και Μακρύ Γιαλού για το Νοσοκομείο μας, υποχρεώνεται αυτή τη φορά να απευθυνθεί στον λαό, γιατί αισθάνεται ότι οι επαφές με ΥΠΕ Κρήτης, Υφυπουργό Υγείας και Γραμματέα Ε.Σ. ΠΑΣΟΚ, αποσπούν μόνον ψεύτικες υποσχέσεις.
Αποσπάσαμε υπόσχεση για «απρόσκοπτη και αναβαθμισμένη λειτουργία όλων των μονάδων Υγείας».
Αποσπάσαμε υπόσχεση για κάλυψη των εξόδων εφημερίας για όλο το μήνα. Αποσπάσαμε υπόσχεση για δίκαιη κατανομή των κονδυλίων ΕΣΠΑ στα Νοσοκομεία της Κρήτης .
Αποσπάσαμε υπόσχεση της συνέχειας του Νοσοκομείου μας. Η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι μεθοδεύουν ολοταχώς στην ουσιαστική κατάργηση του Νοσοκομείου μας. Μας είπαν ψέματα. Μας καθησύχασαν. Μας παραπλάνησαν!
Ούτε αναβαθμισμένη λειτουργία μπορεί να υπάρξει με τον εγκριθέντα προϋπολογισμό για το 2011, ούτε εφημερίες για την πλήρη μηνιαία λειτουργία των τμημάτων υπάρχουν, ούτε στο ΕΣΠΑ έχουμε ενταχθεί σύμφωνα με τα κατατεθέντα αιτήματα του Νοσοκομείου μας, και στο τέλος ούτε συνέχεια του Νοσοκομείου μας θα υπάρξει με τα μαγειρέματα του επιτελείου για τον υγειονομικό χάρτη της χώρας.
Δεν έχουν το θάρρος να πουν «το καταργούμε το Νοσοκομείο Ιεράπετρας» αλλά το οδηγούν στη σταδιακή του υποβάθμιση, την απογοήτευση του κόσμου από τη μεθοδευμένη δυσπραγία του και την τελική αποδοχή του «τι είχαμε τι χάσαμε»!!
Η μειωμένη παραγωγικότητα λόγω μη επαρκούς χρηματοδότησης οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη μείωση των κονδυλίων μέχρι τον τελικό θάνατο του Νοσοκομείου.
Απευθυνόμαστε στον κόσμο που το Νοσοκομείο Ιεράπετρας υπηρέτησε επί χρόνια, για να βροντοφωνάξουμε στους κυρίους αυτούς των υπουργείων και των ΥΠΕ ότι τα κόλπα αυτά δεν θα περάσουν στην περιοχή μας .
Είχαμε άψογη διαχείριση με σεβασμό και οικονομία των κονδυλίων, και πλήρη αξιοποίηση ακόμα και της τελευταίας βίδας στο Νοσοκομείο μας. Αντί να κάνετε μειώσεις εκεί που γινόντουσαν τα γνωστά «πάρτι» με τα χρήματα του Ελληνικού λαού, τιμωρείτε τον νοικοκύρη. Κόψατε κυριολεκτικά το οξυγόνο του νοσοκομείου μας και κατά συνέπεια του τόπου.
Γι αυτό,
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ .
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΏΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ – ΜΑΚΡΥ ΓΙΑΛΟΥ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου